Følger du med i OL?

Der bliver vist OL på jeg ved ikke hvor mange kanaler, jeg synes faktisk at det er ret forvirrende.

Jeg kommer til at lyde ret gammel her, det kan jeg godt høre. Men jeg ville ønske at man så i det mindst lavede en OL oversigt med sportgrene og så kunne man se hvilken kanal hvad bliver vist på i en OL oversigt. Nogle gange oplever vi det samme med fodboldkampe, men der er der jo ikke nær så mange kanaler der transmitterer, så hvis det ikke er på den ene så vises det på den anden.

Er det mig der har misset noget her eller findes der rent faktisk den oversigt jeg efterspørger, og i så fald hvor?

 

Et nyt år betyder nye mål for mig

Next Story »

Strikning med bomuldsgarn og Mohairgarn

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *