Dr hauschka er kilden til evig ungdom – i hvert fald for mig

Jeg har et godt skønhedstip, som jeg gerne vil dele med jer læsere. Jeg bliver nemlig ofte spurgt, hvordan jeg formår at have sådan en smuk og fejlfri hud, selvom den efterhånden er kommet lidt op i alderen. Hemmeligheden bag det smukke ydre er dr hauschka, som er mit absolutte yndlingsmærke, når det kommer til hudpleje.

Jeg fik for alvor øjnene op for dr hauschka for nogle år siden, da jeg var på jagt efter en effektiv hudcreme. På det tidspunkt led jeg af meget tør hud, og rynkerne og de fine linjer var meget synlige.

Jeg fortalte en butiksekspedient i en skønhedsforretning om problemet, og hun fortalte mig, at jeg skulle prøve en bestemt dr hauschka creme. Jeg fik en lille prøve med hjem, som jeg straks smurte ansigtet ind med, og allerede dagen efter kunne jeg se tydelig forskel.

Jeg har svoret til cremer fra dr hauschka lige siden, og de har aldrig svigtet mig. Jeg gik sågar ned til ekspedienten og sagde tusinde tak for det gode råd, og hun fortalte mig senere hen, at hun også kunne se den store forskel. Det blev jeg selvfølgelig glad for at høre, og jeg tænkte derfor, at det kunne være en god ide at dele det gode råd med jer trofaste læsere.

Jeg har fundet ud af, at man kan spare nogle penge ved at købe de lækre cremer fra dr hauschka på nettet, og jeg plejer at købe dem her.

Har du et godt skønhedstip, som du gerne vil dele med resten af verden, så er du meget velkommen til at skrive her på min blog, og du er selvfølgelig også mere end velkommen, hvis du har nogle spørgsmål vedrørende cremerne fra dr hauschka.

Er der nogle, der kender en effektiv behandling af fodvorter?

Next Story »

Den effektive ansigtspleje på bumser og rynker!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *