Jeg er her på det sidste begyndt at interessere mig meget for madlavning, og især det asiatiske køkken har i høj grad fanget min interesse. Nu jeg tænker over det, er det egentlig ikke nogen ny interesse, jeg pludselig har kastet mig over, faktisk har interessen for den asiatiske kultur varet i lang tid, og her på det sidste er jeg så også begyndt at gå op i deres madkultur. Jeg har derfor netop købt nogle japanske knive, så jeg selv kan lave noget af maden der fra.
Jeg tænkte nemlig, jeg ville have nemmere ved at lave asiatisk mad, hvis jeg havde de helt rigtige knive til at lave det med. Jeg købte dem i sidste uge, da jeg helt tilfældigt kom forbi en forretning, der solgte knive og andet madlavningsudstyr, på vej hjem fra arbejde. I vinduet hang der nemlig et godt tilbud på japanske knive, som jeg havde meget svært ved ikke at reagere på, og det viste sig, der var andre, der også syntes, det var et godt tilbud, for jeg fik nemlig den sidste pakke, de havde, så jeg følte mig meget heldig, da jeg gik derfra.
Jeg er blevet rigtig glad for mine japanske knive, og de er selvfølgelig også gode til at lave andre former for retter med, end bare de retter, der findes i det japanske og asiatiske køkken. Jeg tror, jeg er blevet bidt af især japansk kultur, og lige for tiden leder jeg faktisk efter en aftenskole eller lignende, hvor jeg kan begynde at lære japansk. Det tror jeg, kunne være rigtig sjovt, og så vil jeg tage en tur til Tokyo og opleve kulturen og ikke mindst deres mad dernede, for selv om det er sjovt at lave asiatisk mad, så tror jeg, det er noget særligt at få det serveret fra japanere selv.
Leave a comment