I dag spiste jeg frokost inde på en sandwich bar, som jeg tidligere har arbejdet på. Jeg var lige en tur forbi køkkenet for at hilse på nogle af mine tidligere kolleger, og jeg kunne se, at de i høj grad havde opgraderet på både deres køkkenknive og deres maskiner. De havde blandt andet fået pålægsmaskiner, hvilket vi ikke havde, da jeg arbejdede der.
Det var vildt smart med de der pålægsmaskiner, og det gik mere end dobbelt så hurtigt med at lave en sandwich i forhold til da jeg arbejdede der, hvor vi skar pålægget med almindelige køkkenknive. Dem havde de som sagt også fået nye af.
Jeg blev helt ked af, jeg ikke arbejdede der længere nu hvor det var blevet så nemt at lave sandwich til kunderne, og man kunne slippe for utålmodige besøgende, fordi det går så hurtigt at skære kødet på pålægsmaskiner nu. De nye køkkenknive blev primært brugt til salaten, og det gik vist også rimelig hurtigt.
Jeg fik heldigvis at vide af min gamle chef, at hvis jeg havde lyst til at komme tilbage, så var der altid et fritidsjob til mig ved deres pålægsmaskiner eller ved køkkenknivene, så det var bestem hyggeligt at se de gamle kolleger igen, og sandwichen var heller ikke værst.
Leave a comment