Elektroniske butiksklokker – Humørbestemte ringetoner

Jeg er den lykkelige indehaver af en dejlig lille butik, hvor jeg sælger stort set alt mellem himmel og jord. Det er jo ikke fordi at det er nogen million forretning, men jeg hygger mig med det her nu hvor jeg er kommet lidt op i årene. Jeg er dog utrolig træk af mine gamle butiksklokker. De larmer som en i helvede, ja undskyld mit fransk, og så sætter de sig altid i glemme i døren.

Således leder jeg nu efter nogle nye, men jeg må erkende at jeg ingen idé har om hvor man går hen og køber den slags. Man kan naturligvis bare hænge butiksklokker op i en snor, som i bund og grund er hvad jeg har nu, men som jeg allerede har forklaret så fungerer det ikke særlig godt.

Jeg vil gerne først af alt være i stand til at justere lydstyrken, hvilket er grunden til at den skal være elektronisk. Ydermere synes jeg at det ville være fantastisk hvis man kunne få den til at spille en julemelodi omkring juletid, og så videre i samme dur. Det er i bund og grund hvad jeg ønsker af mine butiksklokker. Nu er det kun tilbage at finde ud af hvor jeg får fat i sådan nogle.

Så hvis du ved nogen om butiksklokker, så lad mig det venligst vide.

SMS varmestyring i tæt samarbejde med temperaturovervågning

Next Story »

Trådløs sender og modtager – Vil lave min egen trådløse ringeklokke

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *