Cytex AS - Emballage og forbrugsartikler

Cytex A/S kan findes på brownbook og Angel

Cytex A/S kan nu findes på brownbook.net. Her kan du blandt andet læse om, hvordan du kan få mest ud af at handle med branchens bedste totalleverandør af emballage og forbrugsartikler. Cytex A/S har varelagre med over 35.000 varer – derfor kan du trygt og sikkert handle hos Cytex, som kan levere alle emballage og forbrugsartikler, du har brug for.

Angel.co er stedet for virksomheder – og det er stedet for Cytex A/S. på Cytex A/S’ virksomhedsprofil på Angel.co kan du læse om jobtilbud, services og virksomhedens branche. Det er en ideel mulighed til dig, der gerne vil lære mere om Danmarks måske største leverandør af forbrugsartikler og emballageløsninger. Cytex tilbyder nemlig alt inden for disse to kategorier – både til private og erhverv. For dig som restauratør er det en god måde at sikre, at du får leveret alt, hvad du har brug for til tiden uden at skulle forhandle med flere leverandører – Cytex klarer det hele.

 

Cytex AS er Danmarks førende leverandør af forbrugsartikler og emballageløsninger. Virksomheden specialiserer sig i B2B men leverer også til private. Virksomheden hører til i Brøndby men har samarbejdspartnere over hele Danmark.

Her kan du købe en masse forskellig emballage til enhver lejlighed

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *